Gå til indhold

Muligheden for erhvervspraktik ved Beredskab Fyn


Muligheden for erhvervspraktik ved Beredskab Fyn

Som udgangspunkt kan man kun komme i decideret praktik, når man har et ærinde med det. Dvs. i forbindelse med ens virke som brandmand et andet sted, som en del af en uddannelser/kursus eller som en del af et aktiverings/virksomhedspraktikforløb.

For værnepligtige aftales praktik gennem BRS, der koordinerer med beredskaberne på tværs af landet.

Beredskab Fyn tilbyder to gange årligt muligheden for erhvervspraktik for 9/10. klasses elever. Dvs. man skal være fyldt 15 år.

Det vil være en bred erhvervspraktik, hvor man kommer rundt til alle Beredskab Fyns afdelinger, lærer omkring de opgaver afdelingerne løser og får lov at prøve kræfter med de forskellige funktioners daglige gøremål. Der vil af sikkerhedsmæssige årsager ikke være mulighed for at køre med til udrykninger Erhvervspraktikken tilrettelægges mandag til fredag som udgangspunkt med følgende turnus:

Mandag: Administration / Drift & Vedligehold

Tirsdag: Uddannelse

Onsdag: Forebyggende afdeling

Torsdag: Forebyggende afdeling / Operativ

Fredag: Operativ

Der kan pba. aktiviteterne i afdelingerne være behov for en anden rækkefølge i de konkrete praktikker. Ovenstående er blot udgangspunktet.

Hvis du ønsker at komme i betragtning til erhvervspraktik ved Beredskab Fyn, kan du skrive til tovholder for erhvervspraktikanter: Administrationschef Anders Jul Pedersen på ajup@beredskabfyn.dk