Gå til indhold

FAQ - nøglesystem


Denne FAQ samler de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med vores nøglesystem.
Er der spørgsmål som ikke er besvaret her, er du altid velkommen til, at kontakte Forebyggelsesafdelingen på mail: fa@beredskabfyn.dk

 

Hvordan opretter jeg forbindelse til bluetooth nøglen

Quick Guide viser hvordan du opretter forbindelse mellem bluetooth nøglen og din smartphone.

Hvor mange smartphones kan bluetooth nøglen parres med

Vi anbefaler, at bluetooth nøglen kan kun parres med én smartphone ad gangen for at undgå tekniske udfordringer.

Vi er flere om at opdatere bluetooth nøglen

Er I flere der opdaterer bluetooth nøglen på forskellige smartphones, er det vigtigt, at bluetooth nøglen efter hver brug, slettes fra listen over parrede enheder. Dette gøres i bluetooth indstillingerne på din smartphone.  

Vigtige data på cylinderen

Billederne nedenfor viser nogle vigtige mål på cylinderen:
Cylinderen er 4,8 mm længere end en normal cylinder, og kan derfor ikke monteres i alle typer af nøglebokse/-rør. Kontakt evt. leverandøren af nøgleboks inden bestilling.

"Billede: Cylinder og tegninger med vigtige mål"

Må jeg selv montere nøgleboksen/-røret

Ja, du må gerne selv montere nøgleboksen/-røret. Alternativt kan du få din installatør eller en låsesmed til at gøre det.

Må jeg flytte en eksisterende nøgleboks/-rør

Ja, du må gerne flytte en eksisterende nøgleboks/-rør, men du skal være opmærksom på, at der er nogle retningslinjer for hvor nøgleboks/-rør skal monteres, specielt når det er opsat i forbindelse med et automatisk brandsikringsanlæg.
Et kort overblik kan findes i vores tilslutningsbestemmelser. Den fulde beskrivelse findes i Bilag 12 til Bygningsreglementets 2018, vejledning til kap. 5 – Brand, Præ-accepterede løsninger for brandtekniske installationer og håndslukningsudstyr, punkt 5.1.4.13.3.

Hvordan udskifter jeg de nøgler der ligger i nøgleboksen/-røret

Der er tre muligheder:
1. Du har selv en bluetooth nøgle:

Har du selv en bluetooth nøgle, skal du sørge for, at denne er opdateret og du kan nu selv låse nøgleboksen/-røret op og udskifte de nøgler eller adgangskort som ligger deri.

2. Du kan tilkøbe en bluetooth nøgle:

Har du ikke en bluetooth nøgle, kan denne tilkøbes via formularen på hjemmesiden beredskabfyn.dk, under selvbetjening/brandalarmoverførsel og nøglesystem.

3. Du kan få Beredskab Fyn ud og låse nøgleboksen/-røret op:

Beredskab Fyn kan, mod et gebyr, komme ud og låse din nøgleboks/-rør op, du skal blot være opmærksom på, at nøgler, adgangskort mm., umiddelbart skal kunne lægges i nøgleboksen/-røret ved Beredskab Fyns tilstedeværelse.

Priser for blandt andet tilkøb af bluetooth nøgle eller gebyr for oplåsning af nøgleboks/-rør fremgår af prislisten på beredskabfyn.dk.

Kan Beredskab Fyn komme ud og låse nøgleboksen/-røret op

Ja, Beredskab Fyn kan, mod gebyr, komme ud og låse jeres nøgleboksen op – priserne fremgår af prislisten på beredskabfyn.dk.
Kontakt os på fa@beredskabfyn.dk for nærmere aftale.