Adventsfilm 2019


Brandforebyggende adventsfilm om stationsnissen Jakob

Julen nærmer sig, og det betyder en øget risiko for, at brande opstår. Derfor deler Beredskab Fyn hver søndag i advent en ny video om den fiktive stationsnisse Jakob med brandforebyggende budskaber på vores Facebookside og her på hjemmesiden.

I år har Beredskab Fyn udviklet på sine brandforebyggende tiltag for at sætte fokus på brandsikkerheden i julen.

”Normalt ser vi desværre, at der opstår flere brande i juletiden, fordi der med juletiden følger flere levende lys og mere madlavning. Det vil vi selvfølgelig forsøge at forebygge,” siger Myndighedschef ved Beredskab Fyn, Mikael Enevold Pedersen.

Derfor har Beredskab Fyn tænkt ud af boksen og opfundet den fiktive stationsnisse Jakob, som skal agere hovedrollen i fire adventsvideoer. I videoerne skal nissen Jakob forsøge at skabe julestemning på brandstationen i Odense, alt sammen i en god mening, men det går hen og bliver brandfarligt i mange tilfælde, fordi han ikke tænker sig om og hurtigt bliver distraheret, hvilket fører til, at han selvfølgelig skal have hjælp fra brandvæsnet.

”Vores mål er at sætte fokus på vores gode råd til at øge brandsikkerheden i julen på en sjov og legende måde, så både børn og voksne kan lære noget af vores videoer, og på den måde kan vi forhåbentlig mindske antallet af brande i julen,” fortsætter Mikael Enevold Pedersen.

Videoerne vil deles herinde og på vores Facebookside hver søndag i advent 2019.

 

Du kan allerede se den første video her:

Du kan også se video nummer to her:

Du kan se filmen for den 3. søndag i advent her:

Du kan se videoen fra 4. søndag i advent her: