Gå til indhold

Ny Beredskabsdirektør


Ny Beredskabsdirektør ved Beredskab Fyn

Der er nu sat navn på den nye beredskabsdirektør for Beredskab Fyn. Valget er faldet på Søren Ipsen, der har en solid ledelses- og driftserfaring inden for såvel den offentlige som den beredskabsmæssige sektor.

Fyns nye beredskabsdirektør kommer fra en chefstilling i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring under ATP, hvor han senest har beskæftiget sig med arbejdsskadeområdet. Før det var han vicedirektør i Trekantområdets Brandvæsen fra 2016 til 2019 og beredskabschef i Kolding Brandvæsen fra 2005 til 2015.
Morten Andersen, formand for beredskabskommissionen og borgmester i Nordfyns Kommune, ser frem til samarbejdet med Søren Ipsen.
- Vi får en kompetent beredskabsdirektør, der har den perfekte profil til stillingen. Det gælder blandt andet kombinationen af en bred ledelseserfaring og en årelang erfaring som blandt andet viceberedskabsdirektør og beredskabschef. Han vil formå at løfte beredskabet ind i version 2.0 og dermed sætte en tydelig retning for beredskabets udvikling, siger Morten Andersen.
Selv glæder Søren Ipsen sig til at begynde i sit nye job. Han ser et tæt samspil med de ansatte og frivillige som grundlaget for at udvikle et velfungerende beredskab.
- Jeg har sigtet mod et job, hvor jeg sammen med personalet og den øvrige ledelse kan gøre en forskel for samfundet. I et beredskab er faglig stolthed, samfundsansvar og medbestemmelse nøglen til at skabe motivation og trivsel hos alle i organisationen, siger Søren Ipsen.
Søren Ipsen er uddannet civilingeniør i planlægning og er i gang med en masteruddannelse i offentlig ledelse. Han tiltræder stillingen som beredskabsdirektør den 1. november 2021.
Kontakt:
Morten Andersen, formand for Beredskabskommissionen og borgmester i Nordfyns Kommune, tlf. 40 40 24 47
Tiltrædende beredskabsdirektør i Beredskab Fyn, Søren Ipsen, tlf. 21 25 34 38

Søren Ipsen